!!!!!!!!   WIJ ZIJN PER 01-01-2012 VERHUISD    !!!!!!!!

Ons nieuwe adres is :

 

Höltersweg 18 a,  HENGELO

(klik op het adres voor locatie en routebeschrijving)

WIJ ZIJN GEVESTIGD, AAN DE LINKERZIJDE, IN HET PAND VAN DE Fa. BESSELINK
HET TELEFOONNUMMER IS ONGEWIJZIGD 074-24 20 129

 

Fabels Kampeerauto's, allround in kampeerauto's sinds 1968

Camperbouw op maat en zelfbouw


Kampeerauto's, bedrijfs,- en vrachtauto-inrichtingen, accessoires en losse materialen voor diverse types bedrijfs- en bestelauto's.


Uw kampeerauto naar wens, door ons op maat gemaakt.

Een inrichting, voor elke bestelauto, hoe afwijkend ook, wordt in eigen huis op maat vervaardigd. Dus rekening houden met Uw wensen is ons dagelijks werk!
Ook kunnen wij de doe het zelver een helpend hand bieden, camperbouw naar eigen inzicht met hulp van ons. Wij leveren losse accessoires voor de zelfbouwer, zoals koelkasten, kachels, roestvrijstalen- of emaille spoelbakken en kooktoestellen al dan niet in combinatie, dubbele ruiten in diverse uitvoeringen.

Hout,- en wandbekledingsplaten, 4 en 15 mm profielen, dakluiken, watertanks, tafelpoten, sloten, scharnieren en ander klein materiaal. Tevens leveren wij ook voortenten en luifels van diverse merken en systemen. Ook de complete stoffering kan door ons worden verzorgd. Hefdaken of slaaphefdaken maar ook vaste verhoogde daken kunnen wij uit een ruim assortiment leveren en monteren.

Regiodealer van REIMO camper accessoires en SCA camperdaken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor welke auto dan ook!

Fabels Kampeerauto's V.o.f.
Höltersweg 18 a
7556 BX Hengelo (Ov)
Tel: 074 - 2420129
Fax: 074 - 2918141
E-mail: info@fabels.nl


Routebeschrijving

U kunt ons vinden:

vanaf de A1, richting Oldenzaal rijden, afslag 30, Hengelo / Borne / bedrijvenpark Westermaat, nemen. Bovenaan de afslag, rechtsaf richting Hengelo. Na de verkeerslichten, op de rotonde, voorzien van KUNST vlaggen, rechtsaf slaan. Dit is de Höltersweg, na 500 meter ziet u ons pand, met twee witte overheaddeuren, aan uw linkerzijde. Ingang is aan de linkerzijkant.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8.30 - 12.30 uur en van 13.30 - 17.15 uur Zaterdags: van 10.00 - 12.30 uur